TOP 5 combinații trăsnite de mașini

Nu, relațiile astea nu vor merge niciodată! Cum ar arăta un Nissan Juke cu un Nissan GT-R? Dar un Ferrari LaFerrari cu un Fiat Multipla? Nu înțelegeți la ce ne referim? Haideți să vedeți. Dar vă avertizăm. Rezultatul o să vă sperie!

Unele relații, pur și simplu, nu funcționează! Partenerii sunt ca apa și uleiul, ca soarele și luna, ca focul și.. am mai zis “apă”. Ca focul și… mașina de pompieri! Un site britanic ClickMechanic, a încercat totuși niște combinații imposibile. Iată topul celor mai îngrozitoare rezultate.

5. BMW i8 și Dodge Charger

1+-+BMW+i8_Dodge+Charger

Hibridul i8 de la BMW vine cu tehnologie de top, dar cei care preferă o evacuare zgomotoasă și un motor convențional vor considera mașina sport bavareză un intrus în segmentul în care bolizi ca Dodge Charger fac legea. Creația inventivilor de la ClickMechanic vine cu motor V8, detalii cromate, este vopsită în negru mat, iar capota… totul până la capotă!

4. Bugatti Chiron și VW Beetle

2+-+Bugatti+Chiron_VW+Beetle

Se pare că bestia Bugatti Chiron l-a înghițit pe simpaticul Beetle. Ce a ieșit din combinația celor două are 1500 de cai putere, bare cromate și jante din aliaj. Recunoaștem în fotografie ce a rămas din simpatica broscuță germană: avem încă aripile, pavilionul și… cam atât. În rest, a fost mâncat… cu faruri cu tot!

3. Nissan GT-R și Nissan Juke

4+-+Nissan+GTR_Nissan+Juke

O legătură bolnăvicioasă? Nici chiar frații nu se mai înțeleg bine! Un Nissan Juke și un Nissan GT-R s-au dat cap în cap și a ieșit… chestia asta! ClickMechanic a păstrat, se pare, șasiul și farurile micului SUV nipon, dar a ales grila și bara față de la GT-R.

2. Lamborghini Aventador și Lamborghini Tractor

6+-+Lamborghini+Aventador_Lamborghini+Tractor

La Famiglia Italiana Lamborghini vine cu doi tauri furioși, un Aventador și un Tractor. Un hypercar și un cal de povară. Și așa a văzut lumina zilei acest Lamborghini Aven-Tractor cu troliu, ca să-l scoată din noroi până și pe Urus, la nevoie. Altfel, își vede de treabă la muncile câmpului sau la deszăpezire, pentru că are și o cuplă pentru un plug.

1. Ferrari LaFerrari și Fiat Multipla

7+-+Ferrari+Laferrari_Fiat+Multipla

Ferrari și Fiat s-au despărțit, dar cei de la ClickMechanic tocmai au refăcut cuplul, pentru că au pus împreună un LaFerrari cu un Multipla și a ieșit astfel… Fiat LaFiat. Evident, inventivii creatori au păstrat celebrul pavilion cu faruri sub montanții față de la Multipla. A fost suficient!

Sursă: ClickMechanic.com

Adaugati comentariu