SUV Fest 2021: Sărbătoarea SUV-urilor, în acest weekend, la TCS Racing Park

Suv Fest

În acest weekend va avea loc SUV Fest 2021, un amplu eveniment dedicat SUV-urilor, unde poți veni cu familia, pentru a conduce cele mai noi SUV-uri și a te relaxa între timp.

SUV Fest este un eveniment care își propune să aducă mai aproape de potențialii clienți cele mai noi oferte ale importatorilor auto români. Și nu doar pe hârtie, ci față în față și nu doar static, ci cu sesiuni complete de test-drive, desfășurate pe traseele complexului TCS Racing Park din Ciolpani.

SUV Fest 2021: Distracție pentru toată familia

Gândit ca o experiență completă, SUV Fest are expoziție auto, zona de test drive unde poți testa SUV-ul preferat, mâncare savuroasa de la cele mai iubite food truckuri ale momentului și muzică bună pusă de un super DJ. Totul pe o suprafață de 30.000 metri pătrați, cu parcare gratuită. De altfel, accesul la acest eveniment este gratuit.

Dacă îți place să te dai cu bicicleta nu o lăsa acasă, pentru ca traseul de biciclete cu o lungime de 1.000 metri este foarte apreciat. Nici copiii nu se vor plictisi având un loc de joacă dedicat.

Te poți înscrie pe site-ul evenimentului SUV Fest pentru a-ți rezerva teste cu mașinile care te interesează. Și ai de unde alege: Audi, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Suzuki și Toyota, fiecare cu SUV-uri, dar și cu câteva modele off-roader, care îți vor demonstra de ce sunt în stare pe trasee concepute special pentru capacitățile lor.

Adaugati comentariu