Steagurile personalizate – sisteme de promovare perfecte pentru anotimpul cald

promovare

Steagurile personalizate – sisteme de promovare perfecte pentru anotimpul cald

Zilele calde se apropie cu pasi repezi iar activitatile in spatiul exterior vor fi preponderente. Prin urmare, poti folosi acest lucru pentru a capta atentia publicului tinta si a transmite mesajul dorit. Chiar daca inca nu vor fi organizate festivaluri muzicale si evenimente de mari dimensiuni, prezenta la terase, pe litoral si chiar la munte se va intensifica. Folosind materialele de promovare potrivite, vei reusi sa iti indeplinesti obiectivele de vanzari.

De ce sa folosesc steaguri personalizate pentru promovare?

Steagurile personalizate sunt steaguri de tip vela sau picatura, cu ajutorul carora sunt promovate produse, servicii, locuri si chiar personalitati. Acestea sunt considerate ca fiind cel mai nou trend in promovarea off-line si sunt peferate de cele mai multe agentii de marketing si companii.

De asemenea, steagurile personalizate sunt considerate ca fiind si cele mai potrivite sisteme de expunere pentru spatiul exterior. Ele au un grad ridicat de rezistenta, facand fata tuturor provocarilor meteorologice si nefiind afectate de un vant puternic sau de razele de soare. Structura lor este fabricate din polimer durabil iar materialul textil este printat UV. Prin urmare, pot fi amplasate, fara probleme, pe plaja sau chiar pe o pajiste montana. Multe companii aleg sa amplaseze steagurile personalizate la intrarea in statiuni, la barierele de acces sau chiar de-a lungul drumurilor cu trafic ridicat, unde se formeaza coloane si deplasarea se realizeaza cu viteza redusa.

Unul dintre avantajele folosirii de steaguri personalizate este faptul ca ele atrag, imediat, atentia trecatorilor. Ele sunt concepute in asa fel incat oamenilor le este imposibil sa nu arunce macar o privire. Si faptul ca ele sunt “vii”, miscandu-se o data cu bataia vantului, le face extrem de atractive si ajuta la captarea interesului.

Un alt avantaj este dat de mobilitatea lor. Unul sau chiar mai multe steaguri personalizate poate fi mutat, astazi, intr-un loc pentru ca maine sa fie transferat in alta locatie, fara nici o problema. Steagurile personalizate au baze special concepute pentru a fi fixate imediat. De asemenea, sunt realizate din materiale usoare, dar durabile pentru a asigura o montare usoara si rapida.

Nu in ultimul rand, desi impactul pe care un steag vela personalizat il are asupra publicului este semnificativ, costul sau este mult mai redus fata de al altor sisteme de promovare.

Ce tipuri de steag personalizate exista?

In prezent, exista o multitudine de tipuri de steaguri vela sau picatura ce asigura un grad de personalizare ridicat. In primul rand, in functie de locul unde se ampleaza, poate fi aleasa dimensiunea unui steag vela, de la S la XL. Steagurile de dimensiune S se recomanda pentru spatiile mai restranse, avand o inaltime de 2,2m. Pentru spatiile exterioare de mari dimensiuni ori cand se doreste sa se obtina o buna vizibilitate de la distanta sunt potrivite steaguri vela XL, ce au o inaltime de aproximativ 5,2m.

Forma poate si ea sa difere, avand posibilitatea de a alege in functie de designul grafic pe care ti-l doresti si de elementele pe care urmeaza sa le incluzi – logo, motto, call to action. Principalele trei modele sunt cele pana, cele lacrima si cele dreptunghiulare.

Imprimarea de calitate asigura culorii vii, placute vizual. Ai posibilitatea de a utiliza culorile ce fac parte din identitatea ta de brand, logo-ul companiei si diferite mesaje scurte. Printarea se face pe o singura parte, pe partea opusa figurand imaginea in oglinda.

Prin urmare, in functie de tipul afacerii tale, poti atrage atentia asupra produselor pe care le oferi profitand de timpul petrecut afara. Vinzi inghetata? Atunci steagurile tale personalizate ar trebuie sa fie amplasate pe plaja, langa tonete si la terasele unde sunt plasate produsele tale. Promovezi masini de lux? Orienteaza-te catre cluburi si restaurante de top. Indiferent ce alegi, steagurile personalizate se vor integra perfect in strategia ta de promovare.

Adaugati comentariu