Și Hyundai va fi la Super Bowl 2018

Super Bowl Hyundai

La scurt timp după ce Kia și-a confirmat prezența în pauza publicitară a Finalei Ligii Americane de Fotbal, Hyundai îi calcă pe urme. Astfel, producătorul auto sud-coreean va prezenta un spot publicitar la Super Bowl în februarie.

Hyundai încă lucrează la filmul publicitar pe care îl va difuza la Super Bowl. “Întâmpinăm cu brațele deschise creativitate și șansa de a testa formula Super Bowl, care s-a dovedit a fi una de succes în ultimii câțiva ani”, spun reprezentanții Hyundai.

“A fi sponsor NFL ne dă posibilitatea să integrăm programul nostru în platformele TV, digitale și sociale, dar și să aducem produsele noastre în fața spectatorilor în Minnesota și să le aducem fanilor Super Bowl cele mai recente vehicule și tehnologii pe care le oferă Hyundai”, spune directorul diviziei de vânzări, Dean Evans.

Pe lângă spotul publicitar, sud-coreenii vor pune la dispoziția organizatorilor 275 de mașini, care vor asigura transportul staff-ului tehnic, al voluntarilor și al diverselor persoane implicate în organizare.

Super Bowl are loc pe 4 februarie, la Stadionul U.S. Bank din Minneapolis.

Iată reclama prezentată de producătorul auto anul trecut:

Adaugati comentariu