Și-a îmbrăcat mașina la propriu cu instalație luminoasă

Un tânăr din Oradea și-a accesorizat mașina cu nu mai puțin de 1600 de beculețe. Practic, tânărul fascinat de magia sărbătorilor de iarnă, și-a îmbrăcat mașina la propriu cu instalație luminoasă, pe care a lipit-o cu bandă adezivă. 1600 de beculețe luminează pe mașină, spre deliciul celor care au văzut minunăția de …brad pe patru roți. 

SEBASTIAN MOLNAR, șofer: Ideea am obţinut-o de pe Internet, mai bine zis de pe Youtube, am văzut nişte videoclipuri la britanici şi la americani şi când am căutat dacă găsesc aşa ceva şi prin România, nu am găsit nimic.

Sperăm totuși că această glumiță nu a durat prea mult. Când vine vorba de sistemul de iluminat al unui automobil, legea este strictă.

Iată ce spune legea

Art.101: Constituie contravenții și se sancționează cu amendă prevăzută în Clasa a III-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice: montarea la autovehicul, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate.

Art.112: (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri: vehiculul circulă cu defecțiuni majore la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate.

Sursa foto Observator.tv

 

 

Adaugati comentariu