PreView Side Defender II – Ce e mic, negru și te poate scăpa de coliziuni laterale?

PreView Side Defender II

E mic, negru și te poate scăpa de coliziuni laterale. O companie specializată în tehnologie de prevenție a accidentelor rutiere a dezvoltat PreView Side Defender II, un sistem care le dă o mână de ajutor șoferilor.

Mașina ta nu este echipată cu sisteme de asistență de ultimă oră? Ei bine, există soluții pentru o o face mai sigură. O companie specializată pe tehnologie auto a creat un dispozitiv care poate fi montat și în modelele mai vechi.

PreView Side Defender II integrează funcții ca asistența la schimbarea benzii de circulație, ignorând balustrade și alte tipuri de elemente de protecție și demarcare, pentru a reduce la minimum informațiile furnizate.

Funcția Urban VRU Warning, care poate fi activată la viteze între 0 și 30 km/h, îl avertizează pe cel aflat la volan în privința unghiului mort și poate reduce riscul de coliziune cu biciclete și motociclete.

Este – spune producătorul – cea mai avansată soluție de evitare a coliziunilor, într-un trafic în care, incidența acestui tip de incidente crește anual cu aproape 10%.

Side Defender II emite alerte audio și vizuale pentru a avertiza șoferul în privința riscului.

Cum funcționează?

 

Adaugati comentariu