Poșete și serviete, din piele naturală, pentru toate gusturile

Undeva în București, se lucrează de zor, fie că e vara, iarnă sau toamnă. Zeci de mâini iscusite fac treaba bună în fabricarea unor poșete și serviete, din piele naturală pentru toate gusturile. Atelierul a fost construit cu scopul de a pune pe piață produse calitative, dar și locuri de muncă pentru specialiștii în marochinărie.

E interesant să vezi cum bucăți mari din piele naturală, cu diverse texturi și culori, pot fi transformate în produse deosebite. Genți, poșete, serviete, borsete, curele și portofele, toate ies din atelierul Andreas and Belmondo și pleacă spre clienții nerăbdători să poarte un produs de calitate, fabricat în Romania.

În atelierul Andreas and Belmondo se realizează atât poșete de damă clasice, cât și rucsacuri moderne, cu detalii speciale. Detaliile întotdeauna vor face diferența. Produsele pleacă atât spre clienți, care fac cumpărături online de pe www.posete-serviete.ro, dar și spre magazinele fizice care sunt amplasate în centre comerciale importante din București. Produsele Andreas and Belmondo pot fi achiziționate cu ușurință din magazinele Victoria, Unirea, Obor și Liberty Center. Este important de știut că unele dintre produsele Andreas & Belmondo au trecut și granițele țării. De curând, acestea au ajuns într-un magazin din Viena și există cereri pe piața din Elveția.Poșete

Importanța care li se acordă produselor realizate în atelier se poate observa încă de la primul contact cu unul dintre acestea. Poșetele sunt foarte bine compartimentate, cu buzunare mari interioare, dar și exterioare, poziționate exact cum trebuie pentru ca lucrurile unei femei să fie organizate.

Poșete 2în1 care au cucerit inimile multor doamne și domnișoare

Un alt produs bine compartimentat și interesant ca aspect și utilitate, este rucsacul Jamila. Rucsac ce poate fi folosit și ca o poșetă. Un produs 2în1 care a cucerit inimile multor doamne și domnișoare. Un rucsac care se adaptează foarte ușor oricarei vârste și oricărei ținute.

In atelierul Andreas and Belmondo se fabrică și produse pentru bărbați

In atelierul Andreas and Belmondo se fabrică și produse pentru bărbați, nu doar pentru femei. Serviete de lux, din cea mai bună piele naturală și compartimentate perfect, borsete, diverse modele și culori, dar și curele sau portofele. Acestea din urmă având prețuri foarte avantajoase și putând fi, cu ușurință, oferite cadou celor dragi.

Un alt produs interesant, util și preferat în rândul clienților noștri, este cureaua cu două fețe, Socrates, care are o cataramă de metal potrivită atât ținutelor elegante, office cât și celor casual.

Poșete

Printre cele mai potrivite și apreciate cadouri, sunt și produsele din piele naturală. Acestea au câteva beneficii care nu sunt întâlnite și la alte cadouri clasice. Au termen de viață îndelungat. Toți suntem conștienți ca un rucsac din piele naturală, cu anumite cusături și dintr-o piele specială, va dura mult mai mult decât unul din material sintetic, sau din imitație de piele.

Alege să oferi produse ce rezistă în timp.

Produsele din piele naturală pot fi unice. Unele modele de genți, borsete, portofele sunt unice, sau există în număr limitat, astfel că cel căruia îi vei oferi un astfel de produs se va bucura știind ca e singurul care deține un astfel de produs.

Poșete

Dacă ești în căutarea unor accesorii potrivite oricărei vârste, care nu au termen de valabilitate și accesorizează perfect orice ținută, poți să achiziționezi unul dintre produsele Andreas and Belmondo. Acestea au finisaje deosebite, sunt create de specialiști cu experiența de zeci de ani în marochinărie și te poți bucura, în același timp, de ofertele lor!

Adaugati comentariu