Pornește motorul de la distanță. Un gadget inteligent

Viper SmartStart

SmartStart 4.0 este o aplicație unică, prin care utilizatorii își pot porni mașina prin apăsarea unui singur buton al smartphone-ului; fie iOS, Android sau BlackBerry

A venit iarna. Afară e o vreme geroasă! Dimineața când te uiți pe geamul de la bucătărie în timp ce îți servești cafeaua fierbinte ești temător la simplul gând că va trebui să o pornești în curând spre serviciu.
Iar te vei urca într-un “mare frigider pe patru roți”, vei porni motorul și vei aștepta “răbdător”, în timp ce mai  dai puțin la racletă, să iți încălzești mașina care te va duce acolo unde ai nevoie să ajungi.

Dacă ați fost în acest scenariu de nenumărate ori și vă întrebați cum să scăpați definitiv de el, soluția este instalarea unui sistem de pornire al motorului de la distanţă.

Te-ar mai putea interesa și

Top 5 cele mai utile tehnologii auto

O astfel de tehnologie o reprezintă interfața digitală pentru pornirea motorului din smartphone – Viper SmartStart! SmartStart 4.0 este o aplicație unică, prin care utilizatorii își pot porni mașina prin apăsarea unui singur buton al smartphone-ului; fie iOS, Android sau BlackBerry.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomandă, Viper StartSmart are raza de acțiune nelimitată.
Practic, mașina poate fi comandată de oriunde, atâta vreme cât telefonul are semnal GSM.
Prin simpla acționare a butonului direct de pe smartphone, iarna gasești mașina încălzită și geamurile dezghețate, iar vara aerul condiționat pornit.

Nu trebuie să îți faci griji că mașina ar putea sa o ia din loc la pornirea motorului, chiar daca ai uitat-o în viteză, și nici că ți-ar putea fi furată. Sistemul a fost conceput în așa fel încât să nu dai greș, nu poți strica nimic pentru că este safe.

Pentru a preveni pornirea accidentală a motorului în spațiile închise sau de către persoane neinstruite, ai un buton dedicat pentru dezactivarea pornirii motorului de la distanță, instalat în mașină.

Viper SmartStart, interfața digitală de pornire a motorului, poate fi precomandată de pe site-ul Falcon Electronics, liderul pieței românești în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule.

 

 

Adaugati comentariu