Noile Audi TT RS Coupé și Roadster – Explozii pe roți

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster (6)

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster vin cu o parte frontală și un eleron redesenate pentru un look mai agresiv. Mașinile sunt puse în mișcare de motorul 2.5 TFSI cu cinci cilindri.

400 de cai putere și un cuplu de 480 Nm sunt cifrele care fac noile Audi TT RS Coupé și Roadster mai dinamice. Motorul 2.5 TFSI le asigură o coloană sonoră spectaculoasă. Dramatismul este sporit de prezența logo-ului quattro în partea inferioară a grilei negre lucioase, flancată de farurile LED oferite standard sau de matrix LED, ce pot fi comandate opțional.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster (21)

Pentru o atitudine intimidantă, mașinile au primit prize de aer mai mari. La capătul opus, eleronul și difuzorul de aer tipic RS îi asigură o imagine inspirată de sporturile cu motor. Tot acolo se regăsesc cele două evacuări ovale, de mari dimensiuni.

Viitorul posesor de TT RS Coupe sau Roadster poate alege carcasele oglinzilor în culoarea caroseriei, dar și într-o nuanță argintie mată, neagră sau cu aspect de carbon.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster (8)

Cele două versiuni pot fi comandate într-una dintre cele opt culori exterioare disponibile, pe listă regăsindu-se și culoarea specifică RS, Kalami green, dar și noile Pulse orange și Turbo blue.

Acoperișul textil al versiunii Roadster este negru, dar programul de personalizare Audi poate oferi și alte variante.

Noile Audi TT RS Coupé și Roadster (19)GALERIE FOTO

Cabina noilor modele RS primește un volan multifunctional îmbrăcat în piele, cu marcaj roșu în dreptul orei 12 și padele pentru schimbarea treptelor de viteză. Scaunele RS sunt îmbrăcate în alcantara cu model rombic sau opțional, cu […]

Adaugati comentariu