Nissan X-Trail Paw Pack – Mașina pentru căței

nissan-x-trail-paw-pack-6

Nissan a pus la punct lista de gadget-uri pentru noul X-Trail. Nou în gamă este pachetul X-Trail 4Dogs, care va fi lansat cu denumiera “Paw Pack” (“Pachetul pentru lăbuțe”).

Pachetul dedicat cățeilor poate fi comandat pentru oricare dintre modelele Nissan construite după 2014 și include șase componente menite să transforme spațiul din portbagaj într-un mediu adecvat celui mai bun prieten al omului.

nissan-x-trail-paw-pack-2

Primul dintre obiectele incluse în pachet și poate cel mai important este rampa de urcare și coborâre pentru cei mai mici dintre căței sau pentru cei care nu sunt foarte atletici. Este disponibil și un covoraș care protejează tapițeria de lăbuțe pline de noroi sau de apa care se poate vărsa din castronul cățelului. Iar o saltea îi va face șederea animalului de companie mai confortabilă.

nissan-x-trail-paw-pack-3

„Suntem fericiți să lansăm acest inovator ‘Paw Pack’, pentru că noi suntem de părere că animalele noastre sunt membri importanți ai familiei noastre, dar și excelenți tovarăși de călătorie și pentru experiențe în aer liber „, spune Managerul de Produs de la Nissan, Grant Richards.

Pentru a face viața câinilor și a stăpânilor acestora cât mai ușoară la bord, Nissan oferă și o cameră video în portabgaj, dar și un ecran LCD de 10 inchi, pe care cel aflat la volan poate supraveghea activitatea patrupedului. Tot optional, se pot instala în portbagaj un sistem de spălare și uscare a cățelului, dar și un sistem care furnizează aer cald sau rece special pentru animal.

Adaugati comentariu