Mini se dă mare – Mini Countryman John Cooper Works a fost lansat oficial în Europa

Mini Countryman John CoMini Countryman John Cooper Works (4)oper Works (4)

Cel mai rapid și mai agresiv Mini Countryman poartă de acum emblema John Cooper Works și își face apariția la scurt timp după Clubman JCW. Prezența logo-ului JCW echivalează cu garanția distracției la volan. Mini cel mare a fost lansat oficial în Europa.

Sub capota lui Mini Countryman John Cooper Works se ascunde binecunoscuta unitate turbo de 2.0 litri pe benzină, care dezvoltă 228 CP și un cuplu maxim de 350 Nm între 1.450 și 4.500 de rotații.

Mini Countryman John Cooper Works (1)

Echipat standad cu tracțiune integrală ALL4, Mini Cooper Countryman John Coper Works aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 6,5 secunde, indiferent dacă puterea este transmisă către cele patru roți prin intermediul cutiei manuale cu șase trepte sau prin intermediul transmisiei automate cu opt rapoarte.

Mini cel rău primește, în versiune standard, suspensie sport, frâne Brembo și jante din aliaj de 18 inci. Prize de aer mai mari, un chenar roșu în jurul grilei robuste și logo-ul JCW îl vor face pe noul Countryman ușor de recunoscut în trafic. De asemenea, vopseaua Rebel Green și Chili Red pentru acoperiș și pentru oglinzi sunt exclusiv dedicate gamei JCW.

Mini Countryman John Cooper Works (5)

La interior, se regăsesc – așa cum era de așteptat – scaunele sport JCW, un nou volan, un schimbător nou și un plafon antracit, toate acestea – spun creatorii lui Mini Cooper Countryman JCW, asigurând senzația că te afli pe circuit. Când își comandă mașina ultra-sportivă, clienții pot bifa căsuța pentru sistemul multimedia cu display de 8.8 inci Navigation XL, care le pune acum la dispoziție un ecran tactil.

În lumea crossover-erelor super puternice, cel mai agresiv Mini trebuie să se ia la trântă cu Nissan Juke Nismo RS (215 CP) și Mercedes-AMG GLA 45 (375 CP). Mini Cooper Countryman John Cooper Works va fi expus luna aceasta la Salonul Auto de la Shanghai.

Vă invităm la plimbare cu un MINI Cooper Countryman cu MAXI personalitate.

Adaugati comentariu