Michael Schumacher își revine? Cuvântul care le-a dat speranțe fanilor

Michael Schumacher

O declarație dată de impresarul lui Michael Schumacher a agitat spiritele în rândul fanilor fostului pilot. Sabine Kehm a dat de înțeles că a stabilit împreună cu germanul, deschiderea unui muzeu în cinstea acestuia.

”Pe toată durata anilor de activitate, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor a salopetelor și  a căștilor. După o analiză, noi am decis ca acestea să fie expuse şi ca publicul să se poată bucura de ele”, a declarat Sabine Kehm, iar pronumele “noi” i-a pus pe gânduri pe admiratorii septuplului campion mondial.

Sunt primele informații care ar putea căpăta un aspect pozitiv, la aproape 4 ani de la accidentul de groază suferit de Schumacher în timpul unei vacanțe la schi, în Franța, în urma căruia a fost operat pe creier de două ori și a stat 4 luni de zile în comă indusă.

În prezent, germanul se află la casa sa din Elveția, îngrijit, într-o rezervă specială, de nu mai puțin de 15 medici și specialiști în fizioterapie. Familia intenționează să-l transfere însă, în Statele Unite, pentru a beneficia de un tratament inovator, iar soția Corinna, care a vândut deja avionul privat al fostului pilot și o vilă pentru a avea resurse financiare, încă mai speră într-un miracol.

Pe de altă parte, într-un articol cu un titlu  sumbru “Schumacher nu se va mai ridica niciodată”, publicația spaniolă “Las 2 Orellas” anunță lucruri infiorătoare. Fostul campion mondial a ajuns să măsoare doar 1 metru și 60 de centimetri (de la 1,74 m) și să cântărească numai 45 de kilograme, scriu spaniolii.

Adaugati comentariu