L-a părăsit iubita pentru că avea un Porsche Cayenne „Made in China”

Porsche Cayenne Zotye

O poveste de dragoste cu final… materialist a devenit celebră în China. Povestea îl are în rolul principal pe un burlac chinez, care a cucerit o tânără domnișoară cu frumosul lui… era să spuneți “caracter”? Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”. Care nici măcar nu era unul veritabil!

Povestea a început cu puțin timp în urmă, atunci când cei doi s-au întânit la o petrecere. Au aflat întâmplător că locuiesc în același cartier. El i-a propus să o ducă acasă și ea a acceptat imediat. Ce i-a atras atenția tinerei atractive a fost… era să spuneți “politețea” lui? Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”.

Cei doi s-au înțeles de minune și au stabilit să se revadă. În săptămâna următoare au luat cina împreună, au fost la film și și-au petrecut nopțile împreună. În tot acest timp, fata se lăuda la prietenele ei că a cunoscut un domn cu… era să spuneți “clasă?” Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”.

Porsche Cayenne Zotye 2

El o ducea la restaurante fără fițe. Ei i se părea adorabil. El purta haine care nu erau de firmă. Ei i se părea cu picioarele pe pământ.

Dar după două săptămâni de relație, au apărut complicațiile. Ea a descoperit că mașina lui nu era nici pe departe un Porsche Cayenne, ci o chinezărie: un brand chinezesc, Zoyte. I se părea o trădare inexplicabilă, pentru că mașina avea logo-ul Porsche peste tot! Când s-a uitat mai bine, și logo-ul era o făcătură: în centrul emblemei se afla litera Z. Devastată, ea l-a luat la întrebări și i-a trimis o fotografie cu originalul. “Cel din poză e modelul nou. Eu am cumpărat modelul vechi. Normal că nu seamănă.”, a venit răspunsul lui pe SMS.

În cele din urmă, nu i-a mai putut ascunde adevărul. I-a mărturisit că modificase mașina special ca să semene cu SUV-ul german și cumpărase logo-urile pe internet. 24.000 de dolari plătise burlacul chinez pe ceea ce nu era nici pe departe un Porsche. În China, un Cayenne costă aproximativ 250.000 de dolari.

Porsche Cayenne Zotye3

“Trebuie să ne despărțim. Ești dezgustător. Am fost oarbă când m-a îndrăgostit de tine”. Astfel și-a luat adio fata de la el și de la… era să spuneți “Porsche Cayenne”? Noi am vrut să spunem “Zotye”.

Povestea, cu SMS-urile aferente și cu poza bărbatului cu Porsche “made in China”, a ajuns pe internet: “El este tipul care minte femeile că are un Porsche, ca să le convingă să se culce cu el”, a fost descrierea tinerei dezamăgite.

Adaugati comentariu