Iubita lui Elon Musk este însărcinată. Cine este Grimes?

Povestea de dragoste dintre Elon Musk (Fondatorul companiei Tesla) și Grimes i-a luat prin surprindere pe toți invitații de la Met Gala, în 2018

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, este o cântăreață și compozitoare canadiană, producător muzical și artist vizual. Muzica ei combină elemente dintr-o varietate de genuri muzicale, de la dream pop, R&B… până la electronic și hip hop.

Mai jos puteți asculta o reprezentație live, susținută la începutul carierei sale muzicale, în cadrul unui post de radio din Seattle.

Te-ar mai putea interesa și

Ce zodie ești? O să-ți spun ce model de mașină ți se potrivește

Povestea de dragoste dintre Elon Musk (Fondatorul companiei Tesla) și Grimes i-a luat prin surprindere pe toți invitații de la Met Gala în 2018, când și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu, braț la braț.

Surse precum Page Six au divulgat că cei doi își vorbeau și pe Twiter, cu vreo lună înaintea evenimentului unde au apărut ca și cuplu. Printre altele, cei doi împărtășesc același simț al urmorului și pasiunea pentru inteligența artificială.

Foto: Harper’s Bazaar

Începând de atunci, presa a stat mereu cu ochii pe ei! S-au vehiculat în presă chiar și una sau două despărțiri între cei doi, când aceștia și-au dat unfollow pe rețelele de socializare. Însă nu a durat mult timp până să se reconecteze și să fie văzuți din nou împreună.

Recent, artista a făcut publice două fotografii pe contul său de Facebook, Instagram și Twiter, în care se observă că ar fi însărcinată. Nu a dezvăluit în cuvinte, lasând la fel de bine să se interpreteze că ar putea fi vorba de promovarea noului său album “Miss Anthropocene”. Imediat după, Internetul parcă a luat-o razna și au început să curgă tot felul de speculații pe această temă, generând o serie de meme-uri hilare.

Sursa: https://www.facebook.com/actuallygrimes/

Musk( 48 de ani) încă nu a făcut public niciun anunț, iar Grimes (31 de ani) nu a răspuns imediat la comentarii. Dar sursa Just Jared (un site cu și despre bârfe mondene) susține că s-a confirmat faptul că artista este însărcinată cu primul ei copil. Chiar Andrew Yang, antreprenorul și canditatul la funcția de președinție SUA 2020, i-a felicitat pe cei doi într-un post pe Twitter, în data de 8 ianuarie.

Acestea fiind spuse, să auzim numai de bine!

Surse:

https://www.businessinsider.com

https://www.mercurynews.com

 

Adaugati comentariu