Honda, ce-ai făcut cu Odyssey? Acesta este un mini-van Minnie

Honda Odysssey Disneyland

Fanii Disney sunt în extaz! Honda tocmai a pus pe roți un van personalizat: Honda Odyssey 2018, pe care o expune nu la un salon auto, ci la expoziția Disney D23, care va avea loc în parcul tematic de la Anaheim, California, cel mai vechi dintre parcurile Disney.

Mini-van-ul roz cu buline albe a fost creat pentru a sărbători parteneriatul Honda-Disney-ABC, iar câștigătorul ales prin tragere la sorți va primi în dar o vacanță de cinci stele la Disneyland și o Honda Odyssey. Nu, nu trebuie să-și facă griji. Nu este vorba de cea roz cu urechi și fundiță.

Acest Minnie Van își va face apariția și în noul serial difuzat care va fi difuzat pe Disney Channel, “Mickey și piloții”.

Ați văzut cum arată mașina lui Mickey Mouse?

“Suntem mândri că am semnat acest parteneriat cu Disney-ABC pentru a crea Minnie Van-ul pe care îl vom expune în parc”, spun reprezentanții constructorului japonez. Dar avem o veste proastă pentru colecționarii de produse Disney. Mașina nu este de vânzare. Alături de acest vehicul, vor fi expuse și câteva dintre costumele purtate de partenera lui Mickey Mouse de-a lungul timpului.

Aflată la cea de-a cincea generație după lansarea pe piață în 1994, Honda Oddyssey 2018 a fost prezentată în premieră la Salonul Auto de la Detroit în luna ianuarie. În Statele Unite, Odyssey este cel mai bine vândut mini-van.

Adaugati comentariu