Google Maps ține minte pentru tine unde ai parcat mașina

Google Maps

Google Maps, vine în ajutorul utilizatorului cu o nouă funcție. Această funcție foarte utilă salvează locul unde ai parcat mașina, astfel că nu vei mai uita niciodată unde ai lăsat-o. Aplicația este disponibilă pentru iPhone și iPad și vine ca urmare a nevoilor celor care conduc și folosesc destul de des această funcție.

Cum funcționează? Ei bine, în momentul în care ajungi la destinația setată de tine, în meniul Google Maps există și opțiunea Set as parking location. Astfel că, după activarea acestei opțiuni, poți sta liniștit în privința parcării, pentru că vei știi adresa exactă a locului  în care ai parcat, dar și dacă există anumite condiționări pentru acea zonă. Trebuie să precizez faptul că funcția este disponibilă doar atunci când dispozitivul tău, în acest caz iPhone-ul sau iPad-ul este conectat prin Bluetooth cu mașina, iar în momentul în care deconectezi acest dispozitiv, locația poate fi salvată.

Google Maps este o aplicație de navigare GPS lansastă de către compamia Google. Această aplicație a câștigat teren în fața dispozitivelor standard GPS, datorită faptul că este foarte ușor de folosit, ai acces direct de pe telefonul tău mobil și poți vedea dacă în traseul tau există diverse obstacole.

 

 

Adaugati comentariu