Fiul lui Michael Jackson a fost spitalizat în urma unui accident de motocicletă

Michael Jackson Prince 2

Fiul lui Michael Jackson a fost dus cu salvarea la un spital din Los Angeles, California, după ce a pierdut controlul motocicletei sale și a căzut pe carosabil.

Martorii susțin că tânărul în vârstă de 20 de ani se deplasa cu viteză, deși ploua. “Era destul de amețit, așa că a fost nevoie de o ambulanță”, povestesc cei care au văzut accidentul.

Michael Jackson Prince

Fiul superstarului decedat acum 8 ani a suferit răni minore, printre care o tăietură la genunchiul piciorului drept, și a fost externat câteva ore mai târziu. Ca să-și asigure admiratorii că a scăpat teafăr și nevătămat, Prince a postat pe Instagram o fotografie din ambulanță, dar și o scurtă filmare de la spital. Mai mult, Prince a ajuns la timp la cursurile Universității Loyola Marymount, unde este student în anul trei.

Prince Jackson este un împătimit al motocicletelor, iar din septembrie, a început chiar să posteze filmări cu el la ghidonul vehiculelor pe două roți.

Prince este cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson cu asistenta medicală Debbie Rowe. Puștiul avea doar 12 ani atunci când celebrul său tată s-a stins din viață, pe 25 iunie 2009.

Adaugati comentariu