Femeile vor SUV-uri, bărbații vor motoare puternice!

Femeile preferă SUV-urile

Ați fi crezut că femeile aleg mașina care este “drăguțăși care are o culoare simpatică? Ei bine, doamnele preferă SUV-urile și compactele medii, arată un studiu efectuat de Business Lease România. Iar bărbații sunt cei care se orientează și în funcție de culoare atunci când își aleg mașina.

SUV-urile si compactele mediiConform rezultatelor relevate de studiu, ați crede că străzile noastre sunt pline de compacte, pentru că astfel de mașini sunt conduse de 90% dintre bărbați și 91% dintre femei. Ceilalți preferă garda înaltă și vizibilitatea fără restricții, așa că urcă la volanul unui SUV. În topul preferințelor doamnelor se află compactele medii și SUV-urile, iar bărbații preferă limuzinele.

Pe principiul “îmi doresc mașina pe care mi-o permit”, persoanele care ocupă funcții de conducere dețin vehicule premium și evident, costisitoare, în timp ce angajații de rând se strecoară prin trafic la volanul unor modele standard, costurile reduse de achiziție și întreținere fiind un factor important în alegere.

Ce preferă doamnele și domnișoarele să aibă în mașină? Acestea bifează căsuța pentru airbag-uri suplimentare, atunci când hotărăsc să achiziționeze o mașină nouă, dar mai ales cea pentru cutia automată. Sistemul de climatizare și navigația sunt și ele importante pentru femeile care conduc.

Bărbații preferă, în schimb, motoare puternice și un sistem audio ultra-performant. Și, contrar așteptărilor, domnii sunt mai pretențioși în privința culorilor automobilului.

Adaugati comentariu