A înnebunit lumea de tot! Un tânăr cu chef de glume din San Francisco a sărit cu picoarele pe un Lamborghini Aventador SV, în timp ce acesta era oprit în centrul orașului. Proprietarul l-a amenințat și tânărul s-a culcat la pământ ca să scape. Evident, nu fusese cea mai bună idee pentru a traversa strada!

Un tânăr din San Francisco cu rucsac în spate a venit în fugă și s-a urcat cu picioarele pe capota, pe parbrizul, apoi pe plafonul hypercar-ului roșu de peste 400.000 de euro, de unde a sărit jos. A vrut să facă aceeași figură și din direcția opusă, dar planul său a eșuat, pentru că de această dată, proprietarul Aventador-ului Superveloce, care tocmai își revenise din șoc, l-a prins de haină și l-a pus la pământ.

Imaginile suprinse de trecătorii care s-au oprit să asiste la scena uluitoare îl arată pe șoferul de Lamborghini năpustindu-se amenințător asupra tânărului, dar niciuna dintre filmări nu arată că îl lovește. Tânărul s-a trântit însă pe carosabil și chiar pare leșinat pe linia de tramvai, în timp ce alții trag de el să-l ridice.