Cu mașina la dentist – S-a înfipt în clădirea unui cabinet dentar

Nissan cabinet dentar

O mașină a zburat peste parapet și s-a înfipt în etajul unei clădiri care găzduia un cabinet dentar. S-a întâmplat în Santa Ana, California. Suprinzător, cei aflați la bord au suferit doar răni minore.

Șoferul unui Nissan Altima de culoare albă rula cu viteză pe autostradă când a pierdut controlul mașinii. Aceasta a tăiat alte două benzi de circulație, a rupt parapetul și a zburat direct într-o clădire. Vehiculul a rămas blocat în fațada construcției, cu roțile din față și capota într-un cabinet dentar. Fotografiile surprinse de trecători arată roțile din spate atârnând de la etajul 1.

Nissan cabinet dentar 2

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:30 dimineața și nimeni nu se afla în cabinetul dentar. Cei aflați la bordul mașinii au scăpat cu răni minore. Doar șoferul a fost transportat la spital pentru investigații. Acesta a recunoscut că folosise narcotice, au dezvăluit polițiștii, care îl anchetează acum pentru conducere sub influența substanțelor interzise. „Poate nu a găsit loc de parcare în zonă”, au glumit cei care au văzut rezultatul impactului.

O echipă de descarcerare a sosit la fața locului pentru a extrage mașina din clădire. Autoritățile locale trebuie să deruleze o inspecție pentru a decide dacă structura de rezistență a construcției a fost afectată.

Sursă foto: The Mercury News.

Adaugati comentariu