Colecţia de maşini a lui Michael Schumacher va fi expusă la Salonul Motorworld din Koln

Colecția de mașini a lui Michael Schumacher va fi expusă la Salonul Motorworld din Koln, în vara acestui an. Decizia a fost luată de familia acestuia pentru a marca patru ani de când fostul pilot a ieșit din comă. 

„Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Colecția include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurat în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1.

Michael Schumacher este un fost pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

Michael Schumacher

În decembrie 2013, Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii Francezi. Familia campionului mondial din F1 a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, iar fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident.

Pe 3 ianuarie, Michael Schumacher a împlinit 49 de ani.

Sursa Digisport, foto

Adaugati comentariu