O vedetă din România este imaginea unui brand auto, deși nu are permis

Antonia Volvo XC40

O vedetă din România este imaginea unui model auto, dar nu are permis valabil în România. Aceasta are însă intenția de a învăța să conducă. Antonia este imaginea noului Volvo XC40, dar nu a condus niciodată vreo mașină în țara noastră.

Cântăreața și-a luat permisul de conducere în Statele Unite, la 16 ani, după ce a urmat cursurile unei școli de șoferi, unde a învățat să conducă o mașină automată. Antonia nu a preschimbat niciodată actul și recunoaște că nici nu ar ști să folosească o transmisie manuală.

Antonia Volvo XC40 (6)

În toate fotografiile din cadrul campaniei de promovare a noului Volvo XC40, dar și în clipul promoțional, Antonia apare doar lângă mașina sau pe locul din dreapta, niciodată la volan.

Numită Brand Ambassador al companiei premium Volvo, artista trebuie să facă din nou școala de șoferi, de această dată în România, pentru a obține un permis valid în țara noastră.

Antonia Volvo XC40 (2)

Antonia nu este singura vedetă din România care nu conduce. Nici iubitul ei, Alex Velea, nu deține un permis de conducere, așa că cei doi sunt nevoiți să apeleze la ajutorul unui șofer profesionist sau al unor prieteni.

Adaugati comentariu