Christina Aguilera, de nerecunoscut la Marele Premiu al Azerbaidjanului

Azerbaijan Grand Prix

Christina Aguilera revine în prim plan, pentru că se pregătește să lanseze un nou album. Cântăreața americană a avut un concert în Baku, după Marele Premiu al Azerbaijdanului, și și-a făcut apariția și la cursa de Formula 1.

Cu părul dat pe spate, cu multe kilograme în plus față de silueta cu care ne obișnuise și cu ochelarii de soare pe vârful nasului, Christina Aguilera a dat o tură pe la padocuri înainte de a urca pe scenă pentru publicul amator de motorsport.

Azerbaijan Grand Prix (15) Cristina Aguilera

Bomba blondă s-a fotografiat la volanul Safety Car-ului, Mercedes-AMG GT R, cel mai puternic care a fost vreodată în Formula 1, fiind propulsat de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă nu mai puțin de 585 de cai putere. Aguilera a și glumit, minute bune, cu Lewis Hamilton și se pare că i-a purtat noroc britanicului care a câștigat cursa din Baku, atunci când se aștepta mai puțin.

A fost o cursă dramatică și haotică în Azerbaijdan, acolo unde piloții Red Bull s-au ciocnit pe circuit, și-au făcut mașinile praf și au fost nevoiți să abandoneze. Din poziția de lider, Valtteri Bottas de la Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport a suferit pană dublă, pe partea dreaptă, cu puțin înainte de a trece linia de sosire, iar cursa s-a încheiat mai devreme și pentru el. De ghinionul finlandezului a profitat colegul de echipă, Lewis Hamilton, care a câștigat Marele Premiu al Azerbaijdanului, înregistrând și prima sa victorie în acest sezon. Britanicul triplu campion Mondial a fost urmat de Kimi Raikkonen de la Ferrari. Pe podium a urcat și o prezență suprinzătoare și… roz: Sergio Perez de la Force India.

Azerbaijan Grand Prix (13)

Hamilton s-a grăbit să câștige, dar nu s-a grăbit să urce pe podium. Campionul a întârziat la premiere pentru că a făcut un pit stop neprevăzut la toaletă.

Formula 1 continuă peste două săptămâni, pe circuitul catalan din Spania.

Adaugati comentariu