Cât costă o trotinetă electrică? (ce componente influențează prețul)

trotineta electrica

Succesul recent al trotinetelor electrice nu este unul inexplicabil. Acestea sunt foarte utile pentru deplasarea în orașele aglomerate, sunt prietenoase cu mediul și permit multor adulți să se simtă din nou ca niște copii. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care sunt atât de populare. Insă, dacă sunteți în căutarea unei trotinete electrice probabil că aveți deja câteva întrebări, cum ar fi cât costă o trotinetă electrică și mai ales, de ce costă atât?

Dacă sunteți abia la început cu căutările sau v-ați săturat să închiriați mereu trotinete, atunci cel mai probabil aceasta va fi prima voastră întrebare. Răspunsul depinde de cațiva factori cheie: viteza, autonomia maximă și caracteristicile speciale.

Așadar, trotinetele electrice sunt destul de scumpe, uneori putând să atingă prețuri de 8000 – 9000 de lei. Dar ce face ca prețul să fie atât de mare?

Test vehicule neconvenționale: trotinetă electrică vs bicicletă electrică vs scuter electric

Chiar dacă le folosiți pentru deplasarea de tip ultimul kilometru sau pentru un drum complet până la serviciu, stiți că sunt scumpe. Există diferite game de prețuri pentru trotinete, dar una de bună calitate este în jurul a 2000 de lei. Vom explica în continuare și ce înseamnă o trotinetă electrică „bună”. Dacă doriți doar o trotinetă pentru ultimul kilometru, atunci costul nu va mai fi unul atat de mare. Motivul principal pentru care trotinetele electrice sunt scumpe este bateria.

Citeste tot articolul AICI

Adaugati comentariu