Când designerii auto ies în decor – Iată ceainicul Renault și canapeaua Mazda

designerii auto

Designerii auto sunt niște artiști aparte. Dacă credeți că desenează doar mașini, vă înșelați. Așa am ajuns să avem scaune de birou Ferrari, ceainic Renault și pat Bentley. Așa că haideți să vedem cele mai interesante accesorii fără motor, realizate de producătorii de mașini.

Ceinicul Renault F1

Ceianic Renault

Atunci când Renault a intrat în Formula 1 în 1997, mașinile sale erau galbene și, deseori reveneau la boxe cu fum în urma lor, din cauza motoarelor suprasolicitate. Managerul echipei de atunci, Ken Tyrrell, a denumit monopostul cu probleme “ceainicul galben”. Așa că Renault sărbătorește jumătate de secol în motorsport cu un ceainic galben adevărat.

Scaunele de birou Ferrari

Scaune Ferrari

Sunt oferite de divizia Ferrari Design și au fost sculptate în fibră de carbon și “alutex”, care este un amestec de aluminiu și fibră de sticlă. Scaunele sunt disponibile în două modele: Executive, cu spătar mai scurt și versiunea President, pentru posterioarele de top din companie.

Patul dublu Bentley

Bentley pat dublu

Bentley încearcă să-și răsfețe clienții la bordul mașinilor create de ei. Dar în 2017, compania auto duce confortul la alt nivel, realizând un pat. Acesta face parte din colecția Bentley Home și poartă denumirea Eastgate, fiind realizat de arhitectul Carlo Colombo. Cadrul din arțar nu prezintă, ca și scaunele mașinilor, un sistem de ventilație.

Bicicleta Bugatti

Bicicleta Bugatti

Faceți cunoștință cu bicicleta Bugatti, realizată de specialiștii germane în biciclete, PG. cântărește mai puțin de 5 kilograme, iar cei care au construit-o susțin că este cea mai ușoară bicicletă urbană, grație utilizării fibrei de carbon și a aluminiului folosit și la mașini.. doar 667 de astfel de biciclete vor fi construite.

Canapeaua Mazda

Canapeaua Mazda

Cu un look inspirat de crossover-ul Mazda CX-3, canapeaua Mazda nu pare prea confortabilă, dar arată senzațional. Canapeaua a fost creată în colaborare cu o echipă de producători de mobilă din Italia, cu tradiție în domeniu.
Sacoul Lamborghini

Sacou Lamborghini

Lamborghini a colaboratat cu designerii italieni d’Avenza Fashion pentru a crea această jachetă cu nasturi îmbrăcați în mătase, prezentată pentru prima oară în cadrul unui show de modă de la Florența, în iunie 2015. Nu băgăm mâna în foc pentru prezența elementelor aerodinamice active.

Chitara electrică Ford

Chitara electrica Ford

Realizată din aluminiu și lemn și vopsită într-o nuanță Liquid Blue, ca și conceptul GT. Pentru moment, nici mașina, nici chitara nu sunt de vânzare.

Sursă: Carscoops.

Adaugati comentariu