Bunicule, ce te grăbești așa? Un septuagenar a înfipt un Porsche 911 Targa 4S într-un gard

Porsche 911 Targa 4S

Poate că Porsche 911 Targa nu este la fel de puternic ca 911 Turbo sau la fel de fioros ca 911 GT2 RS. Dar se pare că pentru unii este imposibil de controlat. Un pensionar, șofer de 911 Targa, s-a înfipt cu mașina într-un gard.

Un șofer în vârstă de 73 de ani a intrat în plin într-un gard de cărămidă după ce a zburat cu mașina de pe o pasarelă. Accidentul a avut loc în Colchester, Anglia. Cel aflat la volan le-a povestit autorităților că doar a încercat să parcheze, dar mașina nu l-a ascultat!

Ce s-a întâmplat îi este neclar chiar și autorului acestui accident bizar, dar cel mai probabil, domnul în vârstă a confundat frâna cu accelerația. Astfel că mașina, un Porsche 911 Targa 4S, a zburat și a aterizat cu partea frontală în gardul de sub pasarelă.

Porsche 911 Targa 4S

Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele par destul de serioase. Bara a fost făcută praf, farurile sunt și ele sparte, parbrizul și luneta sunt bucăți. Nici gardul nu arată prea bine, iar septuagenarul va trebui să plătească reparația acestuia. Poliția l-a amendat pe pensionar și l-a trimis la școală, să facă un curs de condus.

Porsche 911 Targa 4S costă aproximativ 120.000 de euro. Pentru această sumă, pensionarul a primit un motor twin-turbo de 3.0 litri cu șase cilindri, capabil să dezvolte 420 de cai putere. cu transmisie automată PDK și cu tracțiune integrală, Targa 4S aleargă de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde și atinge o viteză maximă de 300 km/h. Ideal era ca bunicul englez să nu testeze forța mașinii pe gardul de cărămidă.

Adaugati comentariu