Autobuz prăbușit într-o groapă uriașă în asfalt

autobuz în groapă (3)

Un autobuz s-a prăbușit într-o groapă uriașă, în timp ce aștepta la semafor, în jurul orei 8:00 dimineața. O Kia Optima a fost, de asemenea, la un pas de prăbușire. Imaginile par ireale!

Accidentul a avut loc în centrul orașului Pittsburg, Pennsylvania. La ora incidentului, doar șoferul și un pasager, o femeie care călătorea către serviciu, se aflau la bord. Asfaltul s-a surpat după ce o conductă de apă care alimentează orașul s-a spart și a afectat structura de suprafață.

autobuz în groapă (7)

Autoritățile au sosit la fața locului cu echipamentele corespunzătoare pentru a ancora autobuzul și pentru a evita daune suplimentare. O macara a ridicat vehiculul și l-a repus pe roți. Intervenția a fost extrem de dificilă, pentru că în zonă se află numeroase cabluri de electricitate și conducte de gaze. Alimentarea rețelelor publice a fost întreruptă ore bune. Traficul în zonă s-a reluat abia după ora 17.

autobuz în groapă (8)

Șoferul autobuzului și pasagerul au scăpat nevătămați. Călătorul a fost însă, transportat la spital, acuzând durer de gât. Bulevardul din Pittsburg va fi închis parțial pentru o perioadă de până la două săptămâni, au anunțat autoritățile locale.

Un accident bizar a avut loc și la București în această vară. Un autobuz al STB, la bordul căruia se aflau tot doar șoferul și un călător, s-a prăbușit în Dâmbovița, în centrul Capitalei.

 

 

Adaugati comentariu