Auto Motor și Sport România a împlinit 25 de ani

Auto Motor și Sport

Un sfert de secol. Atât duce-n spate revista Auto Motor și Sport România. Am sărbătorit aniversarea alături de colegii noștri de la AMS, de reprezentanți ai importatorilor, de oameni implicați în industria auto și de o parte din presa de profil.

A fost frumos joi seară, dar nici pe departe la fel de frumos precum cei 25 de ani de Auto Motor și Sport România. Cel puțin, asta am dedus din poveștile pe care actualii redactori le-au depănat cu cei care au trecut prin familia AMS de-a lungul timpului. Aproape toți au fost acolo. Împreună cu ei, reprezentanți ai mărcilor auto de pe piața românească și oameni importanți implicați în industrie.

Atmosferă destinsă la 25 de ani Auto Motor și Sport România

A, și ziariști, în special din domeniul auto. Este o dovadă că, mai presus de rivalitate, există o colegialitate care ne ține uniți. Care ne ajută să trecem peste perioada asta grea, în special pentru revistele tipărite. S-a discutat relaxat, ”la adăpostul” unui pahar de vin, s-a dezbătut intens, când firul epic a dus la ”cum ți s-a părut mașina aia”, sau ”dau ăștia de pământ cu dieselul”, s-a râs în hohote când ne-am amintit de boacăne pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Dar, cel mai important e că ne-am simțit bine, iar showroomul Porsche a fost suficient de mare pentru cei peste 100 de invitați și organizatori.

Ce urmează? Nimeni nu știe unde ne va duce viața. Dar, sunt sigur că, în mintea fiecăruia, involuntar a fost făcut un calcul. ”Câți ani voi avea peste un sfert de secol? O să mai pot ajunge și la aniversarea semicentenarului?” Ar fi frumos, dar, pentru unii dintre noi, va fi imposibil. Una peste alta, așa cum se întâmplă în viață, e bine să trăiești clipa, și joi, un mare grup de prieteni, fix asta a făcut!

La mulți ani, Auto Motor și Sport România!

Organizarea evenimentului a fost susținută de PorscheBorsecBosch ServiceCramele Recaș și Davidoff.

Adaugati comentariu