Audi aduce RS4 Avant și două concepte futuriste la Frankfurt

Audi concept

Anii de teste și lunile de speculații au luat sfârșit. Audi, va trage, în sfârșit, prelata care ascunde noul RS4 Avant, săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

Producătorul german anunță că “cea de-a patra generație ultra-performantă Avant reprezintă încă un capitol în povestea de succes a primului model RS, RS 2 Avant.”

Rival pentru Mercedes-AMG C 63 Estate, RS4 Avant va fi propulsat de un motor V6 twin-turbo de 2.9 litri, construit de Porsche. Puterea totală ar trebui să fie în jurul a 444 de cai putere. Sunt cifre care îi permit mașinii să alerge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.

La salon, Audi va dezvălui “un model în ediție limitată cu tracțiune spate”. Acesta ar trebui să fie R8 GT, o versiune cu tracțiune spate a supercar-ului care va rivaliza cu italianul Lamborghini Huracan 580-2.

Alte două concepte, care prezintă Nivelul 4, respectiv 5 de rulare autonomă, vor fi în lumina reflectoarelor la Frankfurt, săptămâna viitoare. Cel din urmă este un SUV Coupe cu o lungime de 4,9 metri, care va avea la bază conceptul E-Tron Sportback, adoptând linii dinamice, o tehnologie avangardistă de iluminare, un interior elegant și sistem electric Quattro, care folosește trei motoare electrice, care lucrează împreună pentru a livra 496 CP.

Audi susține că cel de-al doilea concept este conceput, în primul rând, pentru călătorii lungi, încadrat în segmental D, care va folosi 4 motoare electrice și se va lăuda cu o autonomie de 700-800 km. În plus, faptul că interiorul și exteriorul sunt “spectaculoase” și “inovatoare” sunt singurele detalii dezvăluite de producătorul german.

A4 Avant și A5 Sportback vor fi și ele în prim plan la Salonul Auto de la Frankfurt, alături de noua limuzină A8, care vine echipată standard cu Nivelul 3 de rulare autonomă.

Adaugati comentariu