A apărut primul trailer al documentarului “I am Paul Walker”, care va fi difuzat luna aceasta. Filmul va aduce în fața telespectatorilor momente decisive din viața actorului, dar și povești secrete până acum, dezvăluite de familia, prietenii și colegii lui Paul.

“Îi plăcea viteza”, spune Ashley, sora mai mică a lui Paul.

“Tipul ăsta a profitat din plin de fiecare minut. A trăit cât pentru cinci vieți”, povestește regizorul Wayne Kramer.

Pasionat de surfing și de natură, Paul Walker era implicat în numeroase proiecte ecologiste și caritabile, o latură mai puțin știută a actorului interesat și de mașini.

“Fiica mea, surfing-ul, astea sunt viața mea, de astea îmi pasă”, dezvăluie regizorul seriei Fast and Furious amănunte dintr-o conversație cu actorul.

“I am Paul Walker” a fost regizat de Adrian Buitenhuis și produs de către Derik Murray, care a lucrat și la documentarele “I Am Dale Earnhardt”, “I Am Evel Knievel” și “I Am JFK Jr.”.

Paul Walker și-a pierdut viața în urma unui accident, ca pasager într-un Porsche Carrera GT. Amicul și consilierul său financiar Roger Rodas a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin într-un copac aflat pe marginea drumului. Mașina a luat foc și a ars în totalitate.

Paul-Walker

Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa legală

cu fiica actorului Paul Walker

Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu producătorul auto Porsche, în octombrie 2017, pentru o sumă care nu a fost făcută publică. Meadow Walker a acuzat constructorul german de o problemă de ordin tehnic: centurile nu au putut fi decuplate după impact.

Fanii lui Paul Walker de peste Ocean vor putea urmări documentarul pe canalul Paramount Network, pe 11 august.