Ai parcat ca un… SUV! De ce șoferii de mașini mari parchează pe două locuri?

Direct pe linia care separă două locuri de parcare? Oblic? Pe două locuri? Studiile confirmă: Oamenii care conduc mașini mari vor parca mereu aiurea!
SUV Miss Auto

Aceleași studii spun că este în firea șoferilor de Range Rover să ocupe două locuri de parcare, indiferent de cât de mari sunt acestea și indiferent de sistemele de asistență care, în mod normal, îi ajută pe șoferi să-și încadreze mașina între marcajele dintre locurile de parcare. Dar să nu facem discriminare. Mulți șoferi de mașini mici au impresia că au loc oriunde și parchează tot pe linia despărțitoare.

SUV Miss Auto

Șoferiță de Range Rover, englezoaica Mary Fisher spune: “Și dacă faceți locurile de parcare late de o milă, tot aș parca pe linia dintre ele. Sunt o persoană patetic de nesigură, tocmai din acest motiv conduc o mașină blindată. Este un comportament care atrage atenția.”

Și nu e numai în ADN-ul femeilor să-și pună monștrii pe roti pe mai mult de un loc de parcare. Tom Booker, șofer de Porsche Cayenne, nu reușește nici el să ocupe un singur spațiu: “Mașina mea are cameră pentru marșarier în bara din spate, așa că pot să văd exact cum parchez neregulamentar peste liniile albe.”

Sursă: The Daily Mash.

Adaugati comentariu