Acesta este telefonul care a ajuns să coste cât o mașină

Primul iPhone scos pe piață acum 13 ani, costă acum cât o mașină pe eBay. 25.000 euro este suma pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să intri în posesia unui iPhone din 2007, sigilat, cu 16 gb spațiu de stocare.

În urmă cu 13 ani, Steve Jobs se urca pe scenă pentru a prezenta primul iPhone. Acesta a fost descris drept un dispozitiv „3-in-1”, care combina un telefon, un iPod (cel mai popular produs Apple la momentul respectiv) şi un dispozitiv de comunicare conectat la internet. La momentul respectiv, părerile au fost împărţite, majoritatea criticilor spunând că ecranul tactil nu va putea înlocui o tastatură fizică pentru redactarea de texte, în timp ce durata de utilizare la o singură încărcare, de numai o zi, era considerată „ridicolă”.

Ce masini putem cumpăra cu 25.000 euro?

te-ar putea interesa si

Ce culori preferă românii când cumpără o mașină?

iPhone a fost lansat în Statele Unite la data de 29 iunie 2007, fiind disponibil în magazinele companiilor Apple. A fost anunțat de către Steve Jobs, fost CEO al companiei americane Apple, Inc., în timpul discursului său de la Macworld Conference & Expo de la 9 ianuarie 2007. iPhone are suport pentru push e-mail, telefonie mobilă GSM, SMS, navigare web.

iPhone este cel mai vândut gadget din toate timpurile.

Sursa

 

 

Adaugati comentariu