Calendarul Pirelli 2019 – „Visând”

Calendar Pirelli 2019

Patru femei, patru vise. Este povestea, pe scurt, a noului Calendar Pirelli 2019. Este creația fotografului Albert Watson, care le-a ales drept pesonaje principale pe fotomodelul Gigi Hadid și actrițele Laetitia Casta și Jullia Garner, dar și pe balerina Misty Copeland.

Fotograful britanic Albert Watson și modelele sale au lucrat intens, timp de 10 zile, în cadrul ședințelor foto care au avut loc în aprilie, la Miami și la New York. Anul acesta, femeile prezentate în calendar sunt personaje de film, care sunt “pe cale să se realizeze” sau care “și-au atins deja scopul”.

“Vreau să spun povești”, a fost planul lui fotografului în vârstă de 76 de ani. Astfel, Gigi Hadid este imaginea unei femei de afaceri, înfățișată alături de iubitul ei, designerul Alexander Wang.

Calendar Pirelli 2019 (2)

Balerina Misty Copeland și balerinul Calvin Royal III apar ca dansatori și amanți într-o micro-poveste cu fir dramatic.

Actrița Laetitia Casta este pictorița care își trăiește viața boemă alături de iubitul ei, interpretat de dansatorul Sergei Polunin, într-o lume hippie, simplă și colorată.

Calendar Pirelli 2019

Actrița Julia Garner joacă rolul unui fotograf care lucrează într-o grădină, având în fața sa un nud, reprezentat de modelul Astrid Eika, într-o imagine a senzualității și profesionalismului.

Calendarul anual Pirelli apare încă din 1963, cu o întrerupere de un deceniu, în perioada 1975-1983.

Calendar Pirelli 2019

Așa arată rezultatul:

Adaugati comentariu