Actrița Paula Chirilă – De la un Olcit verde la Volvo XC90

Paula Chirilă iubeste teatrul și reușește de fiecare dată să transmită emoții puternice publicului său. De asemenea, este o prezență constantă pe micile ecrane făcând parte din proiecte de succes, care au reușit să ajungă la inimile oamenilor. Ei bine, pentru că este o prezență efervescentă, energică și mereu cu zâmbetul pe buze, ne-am întrebat cum este Paula Chirilă și la volan. Își menține aceeași veselie chiar și pe drumurile din București? Aflăm chiar de la Paula!

Îi mulțumim pe această cale.

AutoExpert: Care a fost prima mașină pe care ați condus-o? Vă mai amintiți cum era?

Paula Chirilă: Era un Oltcit verde și mi se părea că e o super limuzină, mergea perfect ! Eram foarte mândră că pot sa-l conduc și, în același timp, îmi era și teamă că nu cumva să o stric, să o bag în vreun pom. Fapt pentru care mergeam extrem de prudent, cu vreo 50km / h, nu mai mult !

627x0

AEX: Cum ați ales mașina pe care o aveți acum?

P.C. Am vrut o mașină mare pentru toată familia, comodă și spațioasă, una dintre cele mai sigure, și care să aibă un portbagaj încăpător pentru cumpărături, cărucior, bicicletă și bagaje de vacanță. Așa că am ales un Volvo XC90 pe care îl adooor!

AEX: Dacă ați avea buget nelimitat, ce mașină ați alege să conduceți și de ce?

P.C.Probabil aș alege aceeași marcă, doar că modelul ar fi unul mai recent, aș alege anul acesta de fabricație.

AEX: V-ați vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)? images

P.C. Nu, cred că mi-ar fi frică să o conduc . Nu îmi place foarte tare să conduc cu viteză, și nici să cobor într-o mașină , prefer să urc în ea, să văd traficul de la înălțime, nu de sub roțile celorlalte mașini .

AEX: Aveți o anumită tehnică de parcare laterală? Dar de garare? Care vă iese cel mai bine?

P.C. Nu știu dacă am o tehnică anume, mereu încerc să-mi amintesc ce-mi spunea instructorul de la școala de șoferi dar au trecut prea mulți ani de atunci așa că e cam greu… dar cel mai bine îmi reușește parcarea laterală cu spatele, și o prefer mereu .

AEX: Sunt șoferi care, în timp ce se află în blocaje rutiere, aleg să citească o carte, să-și verifice email-urile, să citească ziarul. Ce faceți când vă aflați blocat(ă) în trafic?

P.C. Imi verific mesajele, răspund la emailuri , mai fac câte un snapchat, poze, sau intru pe facebook.

627x0

AEX: Ce fel de muzică ascultați în mașină? Dați muzica tare sau o preferați în surdină?

P.C. De cele mai multe ori ascult radio, însă, dacă sunt cu fetița mea în mașină mai ascultăm povești sau cd-ul cu „Jocuri de jucat în trafic”, sau chiar ascultăm piese de teatru radiofonic, am câteva cd-uri pline.

AEX: Ce aveți mereu la îndemână în timp ce conduceți?

P.C. Guma de mestecat, ochelarii de soare și poșeta.

paula-chirila-discotek

AEX: Obișnuiți să claxonați? Ce părere aveți despre șoferii care claxonează excesiv?

P.C. Nu imi place să claxonez, mă deranjează să aud claxoane inutile în trafic, mi se pare un gest agresiv și inutil de cele mai multe ori. Cred că ar trebui folosit doar în cazuri de extremă urgență, nu la orice secundă de întarziere la semafor.

Sursa foto

Adaugati comentariu